Søk

Ingeniører uten grenser

Som en av hovedpartnerne støtter NGI Ingeniører Uten Grenser (IUG) økonomisk og gjennom å bidra med ingeniørkompetanse til IUGs oppdrag for norske bistandsorganisasjoner.

Publisert 02.02.2023

Ingeniører uten grenser (IUG) er en interesseorganisasjon som fremmer utvikling gjennom å formidle ingeniørkompetanse til norske bistandsorganisasjoner. NGI har siden januar 2016 hatt en samarbeidsavtale med IUG Norge. Denne samarbeidsavtalen innebærer ikke bare støtte i form av økonomisk finansiering, men også ingeniørkompetanse gjennom arbeidskraft hvor NGIere i regi av IUG drar ut og støtter bistandsprosjekter.

NGIs kompetanse dekker alt som innebærer jord, berg og snø og påvirkning på miljøet, konstruksjoner og anlegg. For NGI handler det om å forske og utvikle løsninger for samfunnet, slik at vi bygger, bor og ferdes på sikker grunn. Dette er nøkkelkompetanser i bistandsprosjekter hvor rent vann, strøm og infrastruktur ofte står sentralt.

NGIere gir tilbake til samfunnet

Spesialistene fra NGI som utfører oppdrag i utlandet i samarbeid med IUG får muligheten til å bruke sin tekniske bakgrunn til å gjøre en forskjell i andre menneskers liv.  

NGI ønsker å oppfordre våre ansatte til å bidra med ingeniørfaglig bistandsarbeid ved å legge til rette for at hver enkelt kan reise ut på oppdrag. Dette styrker også den faglige utviklingen av medarbeiderne, og bidrar til kontinuerlig kompetanseheving.

Trash into cash

Portrettbilde avMats Kahlström

Mats Kahlström

Produktutvikler NGI Digital mats.kahlstrom@ngi.no
+47 414 85 331