NGI og NVE inviterte til en workshop om snøskredforskning i Norge. Det ble en innholdsrik dag på SALT i Oslo med blant annet bidrag fra Statens vegvesen, UNIS på Svalbard og NVE. NGI vil presenterte noen av sine resultater fra forskningen de siste tre årene. Det ble også smakebiter fra annen aktuell forskning som er relevant for håndtering av snøskredfare i Norge. Forskere, rådgivere og andre som jobber med snøskred var invitert til seminaret og over 60 eksperter fra 24 institusjoner og firmaer var til stede.

KLIKK HER FOR Å SE HELE PROGRAMMET

Seminar 01

PDF av presentasjonene

Seminar 02

Dato og sted:

Torsdag 22. september
Kl. 09:30 - 15:30
Gratis deltakelse
Inkluderer lunsj

Workshop Snoeskredforskning i Norge NGI 2022

 
Konferansier Adam Tumidajewicz (FriFlyt)

Adam er kjent i snøforskningsmiljøet som vertsmann for skredkonferansen de seneste årene. Noen særlig forskning på annet enn retorikk og humor har han aldri gjort. Men som ivrig Fri Flyt-ansatt med terrengsykling og topptur som favorittaktiviteter, er interessen stor for skredfaget, og formidlingsgleden likeså. Med mastergrad i retorikk fra universitetet i København og mange års erfaring som tekstforfatter, komiker og politiker skal han styre ordet gjennom workshopdagen. Det betyr at det blir høyt under taket, litt humor, masse inkluderende stemning og beinhard kontroll på snakketid, replikk og taleliste!

Velkommen til SALT!

----

Snøskredforskningen på NGI er finansiert ved en direktebevilgning fra Olje- og energidepartementet (OED), som forvaltes av NVE.

Olje og energi departement      NVE