På disse sidene vil du kunne følge med på Emmas eventyr, lese reisedagbøker fra hennes reiser, konkurranser og prosjekter.

Emma Jane Pooley er født i London i 1982, oppvokst i Norwich og utdannet ingeniør fra Cambridge University. I tillegg tok Emma også en doktorgrad i 2013 i geoteknikk fra ETH i Sveits, hvor hun i dag er bosatt. Doktorgraden i geoteknikk bruker Emma når hun jobber deltid som konsulent for NGI ved siden av sin tidkrevende karriere som proff syklist og triatlon-utøver.

Hennes seriøse og målbevisste tilgang til både idrett og geoteknikk på elitenivå gjør Emma til en opplagt representant og ambassadør for NGI, og vi er stolte over å ha henne som kollega. Alle på NGI i Oslo, Trondheim, Houston og Perth heier og krysser fingrene for Emma, og håper alltid at hun når sine mål. Uansett om det er medaljer ved OL, førsteplass ved internasjonale triatlon-events, eller en ekstra skarp analyse av en geoteknisk problemstilling for en av våre kunder og samarbeidspartnere rundt om i verdenen.

Vi på NGI er stolt sponsorer av Emma i 2017 og 2018!

For mer info om Emma Pooley, se hennes webside - http://www.emmapooley.net/en/ - og hennes Facebook-side - https://www.facebook.com/emmapooleyofficial/home.