Zack vil bygge videre på eksisterende NGI-aktivitet i USA, inkludert pågående prosjekter med Ørsted og Equinor samt involvering i forskningsprosjekter for Bureau of Ocean and Energy Management (BOEM). En viktig oppgave for Zack vil være å styrke forholdet til viktige akademiske partnere i New England for å få tilgang til FoU-muligheter, studenter og forskere.

Partnerskap med Haley & Aldrich

NGI har etablert et strategisk partnerskap med det Boston-baserte konsulentselskapet Haley & Aldrich for å tilby en komplementær pakke med tjenester relatert til havvindparkutvikling, fra land-tillatelse til byggestøtte, nettforbindelsestjenester, fundamentdesign og instrumentering og overvåking.

- Jeg er veldig glad for å få denne muligheten til å spille en nøkkelrolle i NGIs inntreden i markedet for havvind i USA. Næringen her er på et viktig stadium med flere prosjekter planlagt langs østkysten. Tidspunktet er riktig for å introdusere NGIs eksisterende og nye kunder til måter vi kan bidra til å optimalisere offshore havvindparken i USA gjennom vår omfattende europeiske erfaring og vårt globale omdømme for geoteknisk ekspertise og dyktighet. Etter å ha vokst opp i New England er jeg veldig heldig som nå er en del av denne nye industrien, i min egen hage for å si det slik, forklarer Zack.